Портфоліо

Безперечно скляний неон є класикою зовнішньої та інтер’єрної реклами, що ніколи не вийде з моди. Така вивіска завжди виглядає по-свіжому, має своєрідний та неповторний стиль, що дуже вигідно виділяється та привертає око покупця. Внаслідок пластичності скляних трубок наша компанія зможе виготовити неонову емблему, логотип, лозунг або просто назву Вашої компанії в оригінальній конфігурації. Скляний неон має яскраве забарвлення, з досить широкою кольоровою палітрою. Для виготовлення неонових вивісок застосовують два методи:

- Запускання кольорового інертного газу в прозорі трубки. Забарвлення виявляється лише при вмиканні.

- Використання скляних трубок відразу в потрібному тоні.

Освітлення також можливо зробити динамічним, завдяки підключенню до вивіски контролера.

Неон можливо монтувати як напряму до фасаду або стіни, так і на штучну основу. Наприклад: оргскло (акрил прозорий, молочний або кольоровий), алюмінієва композитна панель, пластик, метал.  Також можливо отримати гармонійну композицію при компонуванні неону з іншими типами реклами: об’ємні світлові літери, псевдооб'єкті літери, аплікації.

Давайте співпрацювати!

Ви часто запитуєте нас

Давайте співпрацювати!

Яка ціна Вашої роботи?

Чому частина літер не світиться або мигає? Що входить у вартість ремонту?

Корінь проблеми можливо точно назвати лише після огляду майстра.
Але зазвичай літери втрачають рівне освітлення (темні плями) коли світлодіодні модулі або стрічка виходять із ладу.
Якщо все слово або одна літера блимають - в більшості випадків проблема в блоці живлення.
Якщо вивіска виготовлена із неону, і одна із літер втратила яскравість або не горить зовсім, тоді потрібно повністю заміняти пошкоджену деталь. Але варто враховувати ланцюговий зв'язок в елементах неонових вивісок. Тобто якщо вийшов із ладу один елемент, найближчим часом вийде із ладу і наступний.
Вартість ремонту у випадку світлових вивісок із світлодіодними модулями та стрічками включає виїзд майстра на об'єкт, консультацію, повну заміну модулів або стрічки (повна заміна потрібна для того щоб тон світла нових та старих модулів не відрізнявся) або заміну блоку живлення.
У випадках ремонту неонових вивісок вартість прораховується індивідуально, залежно від складності та масштабу робіт.

Давайте співпрацювати!

Парус, вулиця Мечникова, Київ, 02000

ПН-СБ з 10:00 до 19:00